Radionica “Iz obiteljskog doma u ustanovu”, Zagreb

Radionica “Iz obiteljskog doma u ustanovu”, Zagreb

Fotografija: Freepik

 

Prijavite se možete na novu radionicu za obiteljske domove za starije”Iz obiteljskog doma u ustanovu – što morate znate prije nego se upustite u povećanje kapaciteta Vašeg poslovanja”

Povećanje kapaciteta obiteljskog doma za starije aktualno je pitanje, kojeg nam postavljate. Hoće li ili neće obiteljskim domovima biti povećan kapacitet na 25, ili će biti nametnuti stroži uvjeti, to ne možemo znati…Ali ono što možemo je pojasniti razliku, odnosno analizirati što je sve potrebno za prelazak u ustanovu ili dom bez osnivanja ustanove, te kako ona funkcionira.  Osmislili smo radionicu koja je namijenjena predstavnicima obiteljskih domova za starije, ali i svima koji bi se željeli upustiti u pružanje ovakvih usluga.

Po čemu je naša radionica posebna i Vama korisna?

Protumačit ćemo Pravilnike i govorit ćemo Vam o  konkretnim stvarima – građevinski i ostali prostorni uvjeti,  uvjeti glede djelatnika i osoblja, rukovođenje ustanovom, financijsko vođenje.

KOME smo namijenili radionicu:

predstavnicima obiteljskih domova za starije  i svima zaintereseiranima za otvarenjem doma ili obiteljskog doma za starije

ZAŠTO biste trebali doći:

ako planirate povećanje kapaciteta doma za starije, saznat ćete što Vas sve očekuje, pa ćete moći odlučiti jeste li spremni upustiti se u pothvat

ŠTO ćete dobiti na radionici:

-mogućnost pitati sve što Vas zanima vezano za ovu temu

-radne mape s prezentacijama predavača

GDJE ćemo je održatiZagreb, Hotelu Holiday, Jankomir 27, koordinate za GPS 45.799298, 15.878816

KADA ćete doći: 11.04.2019, u 9:00, trajat će do 13:30

KOLIKO će Vas to koštati:

690,00 kn -naknada za sudjelovanje na radionici za 1 osobu

590,00 kn – naknada za 1 osobu  – za sve koji su već bili na nekoj našoj radionici (ovo je cijena za drugu osobu iz istog doma)

U cijenu je uključen pisani materijal, radni pribor i pauza za kavu.

Ograničili smo broj sudionika na 15 zbog kvalitete radionice. A kao i prošli put, ako se prijavi više sudionika, ponavljamo!

PRIJAVA NA RADIONICU!

Naši predavači

 

Mario Beber

dipl.ing sigurnosti, dugi niz godina bio je vanjski stručni suradnik Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu i član Povjerenstva zagrebačke županije za otvaranje domova za starije  

Radmila Trivić

odvjetnica, Odvjetnički ured Radmila Trivić, suradnica u projektu INFOdomovi

 

Darija Župančić Frljužec

licencirani knjigovođa, vlasnica knjigovodstvenog servisa D3 mega factor d.o.o. Zagreb, suradnica u projektu INFOdomovi