Radionica “Inspekcijski nadzor u domovima za starije”, predbilježbe

Inspekcijski nadzor u domovima za starije

Radionica “Inspekcijski nadzor u domovima za starije”, predbilježbe

Fotografija: sergign

 

Predbiljezite se na radionicu za domove za starije”Inspekcijski nadzor u domovima za starije

Ministarstvo je najavilo jače i češće nadzore nad domovima za starije. Na radionici ćemo pojasniti što sve uključuje nadzor nad domovima, tko može doći u nadzor, što je predmet nadzora, što se događa u slučaju otkrivanja nepravilnosti i koje se kazne određuju, i još mnogo toga (Ugovori s korisnicima, promjene u Zakonskoj regulativi…)

Po čemu je naša radionica posebna i Vama korisna?

Ovu radionicu održali smo već 7 puta u Zagrebu, Rijeci, Karlovcu i Zadru, te smo je sada, zbog velikog interesa s Vaše strane nadogradili i odlučili ponoviti. Protumačit ćemo Pravilnike i govorit ćemo Vam o  konkretnim stvarima i praksi.  Moći ćete nas pitati sve što Vas zanima vezano uz ovu temu.

ZAŠTO biste trebali doći?

Nadzor nije nešto čega se treba plašiti, a to funkciniora jedino ako znate koje su Vaše obveze i prava. Pravilnike i Zakone koje ste iščitali mi ćemo Vam pojasniti i protumačiti.

GDJE i KADA?

U veljači 2020, datum ćemo Vam javiti naknadno a mjesto ovisi o Vama! Klikom na gumb možete se predbilježiti na radionicu i odabrati u kojem gradu će biti!

 

KOLIKO će Vas to koštati?

690,00 kn -naknada za sudjelovanje na radionici za 1 osobu

590,00 kn – naknada za 1 osobu  – za sve koji su već bili na nekoj našoj radionici (ovo je cijena za drugu osobu iz istog doma)

U cijenu je uključen PDV, pisani materijal, radni pribor i pauza za kavu.

Ograničili smo broj sudionika na 15 zbog kvalitete radionice. A kao i prošli put, ako se prijavi više sudionika, ponavljamo!

PRIJAVA NA RADIONICU!

Naši predavači

 

Marija Brekalo

mag. socijalne gerontologije, s višegodišnjim iskustvom rada u domu za starije i stručna suradnica u nekoliko privatnih domova za starije u Hrvatskoj

Radmila Trivić

odvjetnica, Odvjetnički ured Radmila Trivić, suradnica u projektu INFOdomovi

 

Kontaktirati i pitati nas možete uvijek! KONTAKT